Verenigde Staten 1994. Thriller van Larry Shaw. Met o.a. Joanna Kerns, Gregory Harrison, Max Gail, Tobin Bell en Katherine LaNasa.

VPRO Cinema

Deze thriller speelt in een ziekenhuis, en is gebaseerd op een bestseller van Robin Cook. Hij gaat over een mysterieus virus dat de pati[KA3]enten in een priv[KA1]ekliniek in Boston doodt. Geneesheer-directeur Jennifer Kessler (Kerns) besluit een onderzoek in te stellen als dr. Alvin Hayes (Bell) haar vertelt dat iemand het op hem gemunt heeft en hij ook inderdaad sterft. Het scenario van Rob Gilmer en Roger Young is zwak en voorspelbaar en regisseur Shaw slaat totaal de plank mis in zijn poging er een kunstzinnige film vol zwarte humor van te maken. De acteerprestaties zijn plichtmatig dan wel slecht in deze goedkope productie. Geen film om de bijna twee uur uit te zitten.

credits

Regie:
Larry Shaw
Cast:
Joanna Kerns, Gregory Harrison, Max Gail, Tobin Bell, Katherine LaNasa, Judith Chapman, Robert Englund, Rebecca Schull, Suzanne Barnes, Leslie Ackerman, Bus Riley, Jerome Butler, Jeff Olson, Amanda Bruce
Jaar:
1994
Alt. titels:
Robin Cook's Mortal Fear
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Ziekenhuisfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Mortal Fear (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken