Verenigde Staten 1994. Mysterie van Beau Bridges. Met o.a. Beau Bridges, Lloyd Bridges, Lee Purcell, Frederick Coffin en Victoria Rowell.

VPRO Cinema

Regisseur en acteur Beau Bridges doet het in beide hoedanigheden goed en levert een onderhoudende tv-film af. Politiecommissaris Tom Thielman (Beau Bridges) treft zijn moeder dood aan, gelast een grootscheeps onderzoek en hoort dan van zijn invloedrijke vader (Lloyd Bridges) dat hij zijn vrouw heeft vermoord. Tom vertrouwt de zaak niet helemaal, arresteert zijn vader, brengt de zaak voor de rechter en moet vechten tegen de familie loyaliteit en de niets ontziende publieke opinie. Lillian Samuel heeft een realistisch scenario geschreven over de duistere geheimen in een familie die elk lid daarvan bedreigen. Een sterk punt in de film is dat de identiteit van de moordenaar pas op het allerlaatste moment wordt onthuld. Het gegeven dat de vader en zoon in deze film in werkelijkheid ook vader en zoon zijn, geeft er nog een extra dimensie aan. Cameraman Gerald Hirschfeld weet de locatie in Nebraska prachtig in beeld te brengen.

credits

Regie:
Beau Bridges
Cast:
Beau Bridges, Lloyd Bridges, Lee Purcell, Frederick Coffin, Victoria Rowell, Patrika Darbo, Michael McManus, Ed Lauter, Rhonda Reynolds, Mark L. Taylor, Bert Remsen, Jack Kehler
Muziek:
Kenny Edwards
Jaar:
1994
Genres:
Mysterie, Misdaad, Thriller
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Secret Sins of the Father (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken