Italië 1993. Mysterie van Fabrizio Laurenti. Met o.a. Gioele Dix, Carlo Cartier, Dalila Di Lazzaro, Ernst Jacobi en Imma Piro.

VPRO Cinema

Een driedelige miniserie over een niet als te beste advocaat, genaamd Luca Marotta (Dix), die liever niet bij een onderzoek betrokken raakt. In het eerste deel, DELITTI IMPERFETTI, ontvangt Luca een telefoontje van een voormalige schoolvriendin, een rijke en beeldschone vrouw die met een schilder samenwoont. De schilder verdween maar was tevens de laatste die een psychoanalist in levende lijve zag, die daarna werd vermoord. In het tweede deel, CHERCHEZ LA FEMME, ontmoet Luca per toeval een oude vriend die denkt dat zijn vrouw een affaire heeft. Wanneer de vriend wordt vermoord, ondervraagt Luca zijn vrouw en krijgt met een hele reeks moorden te maken. In het laatste deel, VILLA MALTRAVERSI, wordt een vrouw vermoord in de badkuip van een luxe villa, van een rijke familie. Eerst is een loodgieter de verdachte maar Luca ontdekt dat een grote erfenis een rol speelt, en de broers Maltraversi worden verdacht. Scenario van o.a. Laura Toscano en Franco Marotta.

credits

Regie:
Fabrizio Laurenti
Cast:
Gioele Dix, Carlo Cartier, Dalila Di Lazzaro, Ernst Jacobi, Imma Piro, Florinda Bolkan, Stefania Montorsi, Gianfranco Rosi, Mary Sellers, Johara, Eleonora Brigliadori, Adriana Russo, Friedrich von Thun, Davide Bechini
Jaar:
1993
Alt. titels:
Delitti imperfetti, Cherchez la femme, Villa Maltraversi, Kalte Füße
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Detectivefilm
Landen:
Italië

op televisie
0 uitzendingen

Tre passi nel delitto (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken