Italiƫ 1993. Misdaad van Paolo Findato. Met o.a. Maurizio Donadoni, Massimo Venturiello, Irene Papas, Elide Melli en Isabel Russinova.

VPRO Cinema

Politie-inspecteur Antonio Anastasia (Donadoni) keert terug naar zijn woonplaats Bari waar zijn moeder en oudere broer, Giuseppe (Venturiello), wonen. Hij werkt samen in een team dat met een ogenschijnlijk routine-moordzaak bezig is, dat hen naar Griekenland en Afrika voert en uiteindelijk naar Bari, waar een misdaadorganisatie zetelt, aangevoerd door zijn broer Giuseppe. De twee broers zijn bovendien verliefd op dezelfde vrouw, Petra (Melli), ook al beseft Antonio meer en meer dat de vriendschap met zijn vrouwelijke collega Salice (Russinova) emotioneel steeds serieuzer aan het worden is. In de loop van het onderzoek, nadert het moment van de waarheid en Antonio moet de confrontatie met zijn broer aan, in een slot met fatale afloop. Een mini-serie in zes afleveringen.

credits

Regie:
Paolo Findato
Cast:
Maurizio Donadoni, Massimo Venturiello, Irene Papas, Elide Melli, Isabel Russinova, Corinne Clery, Paolo Bonacelli, Luigi Diberti, Burt Young, Yorgo Voyagis, Tiziana Sensi, Massimo Logolo
Jaar:
1993
Alt. titels:
Ispettore anticrimine, L'
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Policier
Landen:
Italiƫ

op televisie
0 uitzendingen

L'ispettore anticrimine (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken