Verenigde Staten 1972. Actiefilm van Henning Schellerup. Met o.a. Gladys Bunker, Betty Barton, Marshall Breedson, Yvonne en Evan Renshaw.

VPRO Cinema

Vier mooie zwarte meiden overleven als bij wonder de afslachting van een dorp in het Afrikaanse Kasini en zweren zich te zullen wreken op de huurlingen die hiervoor verantwoordelijk waren. Ze herkennen hen als leden van een expeditie die de jungle ingestuurd is om te zoeken naar de verdwenen zoon van een Duitse miljardair. Het vervolg laat zich raden. Blacksploitation gemengd met revolutionaire thema's, met knappe, maar van acteertalent gespeende meiden, wier borsten dodelijker zijn dan hun wapens. Amateurfilmerij op zijn slechtst, waarnaast de latere RAMBO-films uitgelezen meesterwerken zijn. Actie, geweld en seks vormen de hoofdmoot in het scenario van Chester H. Carlfi. In beeld gebracht door Ward Williams. Op video uitgebracht als JUNGLE SEX.

credits

Regie:
Henning Schellerup
Cast:
Gladys Bunker, Betty Barton, Marshall Breedson, Yvonne, Evan Renshaw, Kurt Horst, William Victory, Leo Canavan, James Wrigley, Warren Price, Riva Russell, Carmela Wiley, Kenneth Crisp
Scenario:
Chester H. Carlfi
Camera:
Ward Williams
Muziek:
Jack Millman
Jaar:
1972
Alt. titels:
Black Bunch, The, Jungle Sex
Genres:
Actiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Black Bunch (1972) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken