Verenigd Koninkrijk 1992. Mysterie van Anthony Simmons. Met o.a. David Jason, Bruce Alexander, George Anton, Neil Phillips en Vincent Regan.

VPRO Cinema

Laatste, op zichzelf staande, tv-film uit reeks van drie rond de slonzige politie-inspecteur Frost. Deze rol wordt gespeeld door de komiek Jason. De verhalen zijn gebaseerd op de boeken van R.D. Wingfield. De zoon van een parlementslid raakt betrokken bij een verkeersongeval en vlucht weg. Diezelfde nacht wordt er een casino beroofd en verdwijnt er een politieman in het niets. Werk aan de winkel voor Frost. Ofschoon Jason in deze rol bepaald niet de kwaliteiten van een Shakespeare-vertolker bezit, komt zijn vertrouwde smoelwerk wel anders over dan in de Britse comedyseries. Het scenario is van Richard Harris. Aflevering 3, de derde uit het eerste seizoen.

credits

Regie:
Anthony Simmons
Cast:
David Jason, Bruce Alexander, George Anton, Neil Phillips, Vincent Regan, Sue Johnston, Ben Daniels, Norma West, Rowena King, Douglas McFerran, Caroline Paterson, Jane Hazelgrove, Tony Armatrading, Dominique Barnes, Paul Moriarty
Scenario:
Richard Harris
Muziek:
Barbara Thompson
Jaar:
1992
Alt. titels:
Touch of Frost: Conclusions, A, Conclusions
Genres:
Mysterie, Misdaad
Trefwoorden:
Detectivefilm
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen