Verenigde Staten 1993. Drama van Donald Wrye. Met o.a. Cheryl Ladd, Polly Draper, Robert Desiderio, D. David Morin en Kathleen Wilhoite.

VPRO Cinema

De beter gesitueerde Pam (Ladd) en Sean Cheney (Desiderio) die hun enig kind door een tragisch ongeval zijn kwijtgeraakt, besluiten een kind aan te nemen. De bureaucratie rondom de adoptie maakt ze radeloos, zodat ze ingaan op een voorstel van het dakloze stel Lily (Wilhoite) en Gary Ward (Levine) dat een dochtertje (gespeeld door Amanda Braun, Megan Braun en Samantha Braun) van twee heeft. Ze willen haar wel afsteen tegen een vorstelijke betaling, maar Lily en Gary hebben echter weinige nobele bedoelingen. Een schrijnend drama naar een ware gebeurtenis dat wantoestanden rondom adoptie (in Amerika) aan de kaak stelt. Geschikt voor vrouwelijke kijkers die een story in een weekblad nu eens willen afwisselen met bewegende beelden. Het spel van Ladd is professioneel in deze voorspelbare rolprent voor het kliene scherm. Netjes, maar onopwindend gedaan. Het scenario is van Vickie Patik en Christopher Canaan. Het camerawerk is van Rick Bota. Stereo. Ook bekend als TAKING EMILY BACK.

credits

Regie:
Donald Wrye
Cast:
Cheryl Ladd, Polly Draper, Robert Desiderio, D. David Morin, Kathleen Wilhoite, Ted Levine, Amanda Braun, David Marin
Scenario:
Vickie Patik, Christopher Canaan, Vickie Patik
Productie:
Donald Wrye
Camera:
Rick Bota
Muziek:
Chris Boardman
Montage:
David Siegel
Jaar:
1993
Alt. titels:
Broken Promises: Taking Emily back, Taking Emily back, Broken promises: Taking Emily back, Broken Promises: Taking Emily Back
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Americana, Adoptie, Soap opera, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Broken Promises (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken