Verenigde Staten 1993. Drama van Sharron Miller. Met o.a. Connie Sellecca, Matt Salinger, Megan Follows, Jennifer Lopez en Ray Wise.

VPRO Cinema

Pilootfilm voor serie die ons kennis laat maken met de bewoners van een Californisch stadje waar dan wel iedereen familie van elkaar is, dan wel elkaar kent en/of waar iedereen met iedereen een relatie onderhoudt. Een van de hoofdpersonages wordt gespeeld door Sellecca, een advocate die gehuwd is met nietsnut Anderson die samen een zoontje van acht hebben. De zaken worden wat levendiger wanneer haar oude vlam Salinger komt opdagen, een gedetineerde, verdacht van moord, die net is vrijgelaten en een schat van een man blijkt te zijn. Omdat Sellecca niet meer beschikbaar is, papt hij aan met haar jongere zus Follows. Scenaristen Lynn Maria Latham en Bernard Lechowick bedachten ook een parallelle plot die te maken heeft met de huwelijksplannen van Lazard, een rijke student in de rechten, met de bescheiden kelnerin Lopez. Het gewaagde aan deze soap-opera is het feit dat de ouders van de student, Cox en Mahin, glimlachende racisten zijn. Te veel verbale clichés en een te voor de handliggende samenloop van omstandigheden om er echt iets indrukwekkend van te maken.

credits

Regie:
Sharron Miller
Cast:
Connie Sellecca, Matt Salinger, Megan Follows, Jennifer Lopez, Ray Wise, Michelle Phillips, Ronny Cox, Frances Lee Mahin, Justin Lazard, Erich Anderson
Muziek:
Mark Mothersbaugh
Jaar:
1993
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Second Chances (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken