Verenigde Staten 1990. Komedie van Piers Haggard. Met o.a. Linda Evans, Tom Skerritt, Heather Tom, Larry Poindexter en Delane Matthews.

VPRO Cinema

Evans speelt een top-presentatrice bij de tv. Ze is getrouwd en heeft een dochter. Zij moet invallen voor een collega en jureert bij een verkiezing wie de meest romantische man van San Francisco is, en wordt (natuurlijk) verliefd op Poindexter, een van de finalisten, die al zijn charmes in de strijd gooit om te winnen. Tot groot ongenoegen van Evans' verloofde, de stabiele en nuchtere rechter Skerritt. Soms een leuke, dan weer een idiote romantische komedie, geschreven door James Henerson en James Hirsch, die in de leer gingen bij de melodrama's uit de periode 1950-1960 van Douglas Sirk. Evans is best aardig: jarenlange DYNASTY-nonsens hebben haar gelukkig niet te erg aangetast.

credits

Regie:
Piers Haggard
Cast:
Linda Evans, Tom Skerritt, Heather Tom, Larry Poindexter, Delane Matthews, John Procaccino, Joe Restivo, Grant Godeve, Robert Zenk, Alan Blumenfeld, Ken Mars, Richard Roat, DeLane Matthews
Scenario:
James Henerson, James G. Hirsch, James S. Henerson
Productie:
Harry R. Sherman
Camera:
Paul Murphy
Muziek:
Yanni
Montage:
Pamela Malouf
Jaar:
1990
Genres:
Komedie, Romantiek, Experimenteel
Trefwoorden:
Romantisch drama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

She'll Take Romance (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken