Verenigde Staten 1988. Western van E.W. Swackhamer. Met o.a. Alex McArthur, Robert Foxworth, Billy Dee Williams, Marcy Walker en Victor Love.

VPRO Cinema

De vogelvrij verklaarde McArthur is nog steeds op zoek naar de man die zijn onschuld kan bewijzen inzake de moord op een sheriff. Ondertussen helpt hij zwarte kolonisten om zich te vestigen en moet hij ervoor zorgen dat zijn vriend Love niet hoeft te hangen voor de moord op de hoofdredacteur van een plaatselijke krant. Traditionele western met een aantal spannende momenten, maar over het algemeen veel te clich[KA1]ematig en voorspelbaar om liefhebbers van het genre aan te spreken. Vervolg op de onverwachte hitfilm DESPERADO (1987). Goede actie en bevredigende acteerprestaties, maar zeker geen concurrentie voor de gemiddelde B-western van 1955. Scenario van John Mankiewicz, Daniel Pyne en Charles Grant Craig en goede opnamen op locatie van Robert Jessup. Gevolgd door DESPERADO: AVALANCHE AT DEVIL'S RIDGE.

credits

Regie:
E.W. Swackhamer
Cast:
Alex McArthur, Robert Foxworth, Billy Dee Williams, Marcy Walker, Victor Love, Vanessa Dell, Shelby Leverington, Charles Boswell, J.Jay Saunders
Scenario:
John Mankiewicz
Muziek:
Michel Colombier
Jaar:
1988
Alt. titels:
Return of Desperado, The, Chemin de fer ne passera pas, Le
Genres:
Western
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Return of Desperado (1988) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken