Verenigde Staten 1991. Thriller van Peter R. Hunt. Met o.a. Connie Sellecca, Greg Evigan, Earl Holliman, Zitto Kazann en Ken Howard.

VPRO Cinema

Politie-informante Sellecca wordt als lokaas ingezet om een mafiabaas te pakken te krijgen. Die actie mislukt en zij wordt met agent Evigan als zogenaamd echtpaar naar Palm Springs gestuurd waar zij voor een bewakingsbedrijf gaan werken om zich verder bij de schoften te infiltreren. Tijdens hun onderzoek raken zij in een web met intriges, chantage en moord verstrikt. Het scenario van Glen A. Larson lijkt wat op de tv-serie [KL]Switch[KLE] (1975-1978) en qua sfeer wordt gestreefd naar de ambiance van de lichtere Hitchcock-suspensers, maar om die te bereiken mist de regie inspiratie. Het is ook de bedoeling dat tussen Sellecca en Evigan vonken overspringen, maar hun vuurtje blijft op een laag pitje staan. Het leukst is nog Bono (van het ex-zangduo Sonny & Cher) die zichzelf portretteert.

credits

Regie:
Peter R. Hunt
Cast:
Connie Sellecca, Greg Evigan, Earl Holliman, Zitto Kazann, Ken Howard, Rebecca Staab, Jayne Frazer, Dee Wallace, Patrick Macnee, Sonny Bono
Jaar:
1991
Alt. titels:
P.S. I Luv U
Genres:
Thriller, Komedie
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

P.S.I. Luv U (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken