Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Yakov Bentsvi. Met o.a. Kevin T. Walsh, Erika Nann, Camille Carrigan, Reggie De Morton en Nelson Anderson.

VPRO Cinema

Nann is een hoertje dat via minnaars en souteneurs tot de ontdekking komt dat je als vrouw heel machtig kunt worden. In een afgelegen gebied sticht zij een onderaards rijk in de stijl van het oude Rome met gladiatorenwedstrijden. De winnaars krijgen slavinnen als prijs. Sportster Walsh en zijn vriendin Carrigan worden door Nanns soldaten en slaven ontvoerd. Walsh slaagt erin de onderdrukten op te hitsen om het rijk van Nann te vernietigen. Zou best een parabel kunnen zijn op de totalitaire en fascistische heerschappij maar zover reikt het draaiboek van Rueben Gordon, Steven Schoenberg en Edward Hunt niet. Het goede triomfeert tenslotte wel op het slechte maar in dit prutserig geënsceneerde stripverhaal staat verheerlijking van het geweld en het vrouwvijandige seksime te centraal. Ook bekend als STEEL FORCE.

credits

Regie:
Yakov Bentsvi
Cast:
Kevin T. Walsh, Erika Nann, Camille Carrigan, Reggie De Morton, Nelson Anderson, Morgan Hunter, Felicia Fisher, Stefanes Miltsakakis, Alex Gecewicz, Shinshir Inocalla, Therese Kablan, Rudy Verwey
Muziek:
Greg Turner
Jaar:
1989
Alt. titels:
Steel Force
Genres:
Actiefilm, Erotiek
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Legion of Iron (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken