Verenigde Staten 1964. Komedie van Gene Nelson en Gene Karger. Met o.a. Elvis Presley, Arthur O'Connell, Glenda Farrell, Pamela Austin en Yvonne Craig.

VPRO Cinema

De legerleiding besluit een lanceerbasis te installeren op de top van de Big Smokey. Ze hebben niet gerekend op de tegenwerking van de familie Tatum. De berg staat op hun land. Lt. Elvis wordt op hen afgestuurd om te onderhandelen. Een eenvoudige klus denkt men, omdat hij een verre neef is van de familie. Dan blijkt ook nog dat hij als twee druppels water lijkt op de zoon des huizes. Twee keer Elvis voor één bioscoopkaartje. Wat willen de fans nog meer? Een stevig scenario? Dat hebben Nelson en Gerald Drayson Adams echter niet in petto. Ze schreven een paar onbeduidende regels die de liedjes aan elkaar moeten rijgen. Een vlug vergeten film die zich tot de onvoorwaardelijke fans richt, in beeld gebracht door Ellis W. Carter. Gefilmd in Panavision.

credits

Regie:
Gene Nelson, Gene Karger
Cast:
Elvis Presley, Arthur O'Connell, Glenda Farrell, Pamela Austin, Yvonne Craig, Jack Albertson, Cynthia Pepper, Donald Woods, Tommy Farrell, Beverly Powers, Hortense Petra, Arthur O'Connell, Pam Austin
Camera:
Ellis W. Carter
Muziek:
Elvis Presley, Fred Karger
Jaar:
1964
Genres:
Komedie, Muziek, Drama, Musical
Trefwoorden:
Popmuziek, Militaire dienst
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Kissin' Cousins (1964) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken