Verenigde Staten 1966. Western van Michael D. Moore. Met o.a. Robert Lansing, Patrick Wayne, Slim Pickens, Gloria Talbot en Paul Fix.

VPRO Cinema

Omdat premiejager Lansing zijn broer heeft doodgeschoten besluit bandiet Pickens Lansings vrouw en kind te vermoorden. Lansing gaat dus daarna op pad om Pickens te doden. Onderweg voegt Wayne zich bij hem, eveneens premiejager die achter Pickens aan zit. Ze vinden hem: Pickens' twee companen vinden de dood, maar Lansing kan zijn revolverhand niet meer gebruiken, en Wayne is blind geworden. Dan bedenken ze een techniek om elkaar aan te vullen. Pickens en zijn nieuwe compaan Martin naderen. Zal het systeem werken? Er zit spanning in deze vreemde western die door Bing Russell en Sumner Williams werd geschreven. Goed camerawerk van Lucien Ballard. Raoul Kraushaar zorgde voor de muziek. De Howards zijn resp. de vader en de jongere broer van Ron. Ook bekend als TALION.

credits

Regie:
Michael D. Moore
Cast:
Robert Lansing, Patrick Wayne, Slim Pickens, Gloria Talbot, Paul Fix, Strother Martin, Henry Wills, Jerry Gatling, Rance Howard, Clint Howard
Jaar:
1966
Alt. titels:
Eye for an Eye, An, Talion
Genres:
Western
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

An Eye for an Eye (1966) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken