Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Richard W. Munchkin. Met o.a. Charlene Tilton, Jeff Wincott, Steven Vincent Leigh, Jerry Tiffe en Mike Toney.

VPRO Cinema

Op maat gesneden kleine productie voor liefhebbers van karate, kickboxing en andere knoktoestanden met als blikvanger Tilton die er uiterlijk stukken beter uitziet dan destijds als het dwergachtig sekstienertje Lucy uit de soapserie Dallas. In Las Vegas zit zij klem tussen twee stoere knapen die beiden hun mannetje staan in de ring waar illegaal voor zwaar geld wordt gevochten. Zij is verliefd op Wincott, maar die is te goed en op weg naar de ondergang. Leigh vindt zij maar niks en die heeft juist succes en zet zijn zinnen op haar. Het ROCKY-achtige verhaaltje is slechts een uitvlucht om goed gefilmde gevechtsscènes en ander geweld op te dissen. Onderhoudend op voorwaarde dat men het amorele van de personages erbij neemt. Ex- bokskampioen Mancini speelt de rol van een schoft.

credits

Regie:
Richard W. Munchkin
Cast:
Charlene Tilton, Jeff Wincott, Steven Vincent Leigh, Jerry Tiffe, Mike Toney, Michael Delono, Sherrie Rose, Ray Mancini, Patty Toy
Muziek:
Louis Febre
Jaar:
1992
Genres:
Actiefilm
Trefwoorden:
Martial-arts
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Deadly Bet (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken