Verenigde Staten 1992. Thriller van Michael Miller. Met o.a. Farrah Fawcett, Dakin Matthews, John Hancock, Andrew Robinson en Cliff De Young.

VPRO Cinema

Eigenwijze advocate Jessie (Fawcett) probeert een onschuldige vrouw te verdedigen wat tot een reeks moorden leidt: een bekend acteur, en een man die zijn relaties gebruikte om miljoenen te verduisteren. Een politiedetective (Martinez) schaduwt haar en zij wordt uiteraard verliefd op hem. De ontknoping van het verhaal, gebaseerd op de roman The Ferguson Affair van Ross Macdonald, tart het zwakste wat in dit soort wie-is-de- daders voor mogelijk gehouden wordt: Jessie als laatste in de dynastie van vijf generaties bankrovers schakelt haar criminele familie in om de zaak zo snel mogelijk op te lossen en te voorkomen zelf vermoord te worden. Het scenario is van Wendell Mayes. Het camerawerk is van Thomas Burstyn.

credits

Regie:
Michael Miller
Cast:
Farrah Fawcett, Dakin Matthews, John Hancock, Andrew Robinson, Cliff De Young, Mark Lamura, Nada Despotovich, Angela Paton, Hugo Napier, James Gammon, Morgan Stevens, A Martinez
Scenario:
Wendell Mayes
Camera:
Thomas Burstyn
Muziek:
Mike Garson
Jaar:
1992
Alt. titels:
Eine Frau fr alle Fèlle
Genres:
Thriller
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Criminal Behavior (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken