Duitsland/Frankrijk 1993. Mysterie van Heinz Schirk. Met o.a. Günter Strack, Robert Atzorn, Corinne Touzet, Doris Kunstmann en Franz Wacker.

VPRO Cinema

Na de ontijdige dood van zijn vrouw trouwt belegen filmacteur Arno Kulm (Strack) met de veel jongere journaliste Sylvie Morac (Touzet), maar hij ontdekt algauw dat zij slechts op zijn centen uit is en samen met zijn agent (Atzorn) een duivels plan gesmeed heeft om hem uit de weg te ruimen. Arno Kulm zet al zijn talent in om de schijn te wekken dat hij niets vermoedend is, maar in werkelijkheid probeert hij ze een slag voor te zijn. Niet al te logisch verhaal met een mooie rol van Strack, een bekend gezicht van de tv. Gesitueerd in Duitsland en Frankrijk. Het scenario is van Axel Donner. Het camerawerk is van Michael Epp.

credits

Regie:
Heinz Schirk
Cast:
Günter Strack, Robert Atzorn, Corinne Touzet, Doris Kunstmann, Franz Wacker, Robert Tillian, Oliver Hasenfratz, Bobby Hirch, Günther Henne, Jans Weicker, Roland Paulus, Dieter Junck, Lutz Mackensy, Richard Guedj, Jean Allaz, Heinz Schirk, Pierre Castello, Ruth Kähler, Günter Starck
Scenario:
Axel Donner
Camera:
Michael Epp
Jaar:
1993
Alt. titels:
Betrogene, Der, Le pigeon
Genres:
Mysterie, Thriller
Trefwoorden:
Krimi, Televisiefilm
Landen:
Duitsland, Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen

Der Betrogene (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken