Wie het beste boektitelgedicht instuurde maken we maandag bekend. Tot die tijd elke dag een selectie uit de 220 inzendingen die we ontvingen. 'Nooit eerder beseft dat een titel zelden een werkwoord bevat!'

Gerie Rademaker

Sinds kort zit ik op een cursus creatief schrijven. Dit is echt een eye-opener voor mij. Het is fantastisch wat je allemaal kan doen met taal. Van onze docent Karin van der Raad hoorden wij dat u op zoek bent naar zelfgemaakte stapelgedichten. De boeken waar ik een foto van heb gemaakt staan op zolder. Leuk om ze weer te voorschijn te halen.

Bertjan Tromp

Arinka Linders

Wendy Tular

Ook ik ben met veel plezier mijn boekenkast ingedoken. Met de volgende 'gedichten' als resultaat na ongeveer tien minuten rondkijken.

Helen Dirks

Voor E.W. uit Sierra Leone 

Kitty Wiersma

Nooit eerder beseft dat een titel zelden een werkwoord bevat!

Guus Benders

Mooie nutteloze bezigheid.

Tineke Bekenkamp

Wat een leuk idee. Hierbij  mijn eerste gedicht. Misschien volgt er nog wel een tweede ...
Op de valreep nog een boektitelgedicht van mij. Leuk om op een andere manier naar je boekenkast te kijken!

Jan Lieverse

Dit stapeltje maakte ik in 2007. Te lang geleden om me de aanleiding nog te herinneren. De leden van mijn leesgroep heb ik niet kunnen enthousiasmeren destijds. Mooi om de resultaten van liefhebbers bij elkaar te zien.

Marion Tieman

Dick Duynhoven

Gesloten

 

Nieuwe inzendingen kunnen niet meer worden ingestuurd. Onze mailbox zit meer dan vol. Hartelijk dank iedereen voor het meedoen aan onze boektitelactie. We hebben jullie bijdragen met plezier gelezen. Aanstaande maandag maken we bekend wie het boek van Nina Katchadourian cadeau krijgt.

Zij is de geestelijk moeder van het fenomeen. Op haar website zijn nog veel meer voorbeelden te vinden van boektitelgedichten. Dankzij jullie heeft het Nederlands taalgebied nu ook een behoorlijke selectie. We beraden ons nog op een manier om alle inzendingen beschikbaar te maken. Daar horen jullie binnenkort meer over. Voor vragen zijn we altijd bereikbaar op boeken@vpro.nl