Precies 220 boektitelgedichten kregen wij binnen in de weken die volgden op onze oproep in de VPRO-gids. Tot maandag publiceren we hier elke dag een selectie. Dan maken we bekend wie wat ons betreft het beste gedicht instuurde.

Peter Ensdorff

Geinig om te doen.

Yvonne van Dongen

Dit stapeltje boeken lag op al een tijdje op mijn tafel. Ik las het artikel in de VPRO-gids over boekgedichten en maakte een foto van het stapeltje. Dat de boeken op deze manier op elkaar lagen, was puur toeval...

Erna Slangen

 Een paar bijdragen uit mijn boekenkast.

Rob Ottervanger

Dat was een fijn nutteloos uurtje.

Niek Hermsen

Guus van Mil

Sandra de Ridder

Ik win graag een boek!

Martin Uitvlugt

Wat een plezier, rugrijm.

Tonnie Kikkert

Hierbij nog wat Boektitel gedichten gemaakt door zowel medewerkers als bezoekers van de Bibliotheek Rivierenland. We zijn erg enthousiast dat begrijp je. Zit er een limit aan de hoeveelheid inzendingen?

 

Ben Meyer

Henriëtte van de Graaf

Hemels om te doen!

Gesloten

 

Nieuwe inzendingen kunnen niet meer worden ingestuurd. Onze mailbox zit meer dan vol. Hartelijk dank iedereen voor het meedoen aan onze boektitelactie. We hebben jullie bijdragen met plezier gelezen. Aanstaande maandag maken we bekend wie het boek van Nina Katchadourian cadeau krijgt.

Zij is de geestelijk moeder van het fenomeen. Op haar website zijn nog veel meer voorbeelden te vinden van boektitelgedichten. Dankzij jullie heeft het Nederlands taalgebied nu ook een behoorlijke selectie. We beraden ons nog op een manier om alle inzendingen beschikbaar te maken. Daar horen jullie binnenkort meer over. Voor vragen zijn we altijd bereikbaar op boeken@vpro.nl