De jury (Wim Brands, Katja de Bruin en Nikki Dekker) blijkt iets langer de tijd nodig te hebben om tot een eindoordeel te komen. Morgen is er een uitslag. In de tussentijd nog een laatste selectie van boektitelgedichten...

Rian Blankenburgh

Er zat al weinig systeem in m'n boekenkast, maar nu is het helemaal een zootje. Heerlijk, zo'n nieuwe geestverruimende hobby. Beter dan Wordfeud! Ik krijg niet al mijn bedenksels goed op de foto, maar ik blijf mijn best doen. Dank voor de inspiratie!

Kees Schubert

Ingrid B. Ottevanger

Ellen IJzerman

Carla Upperman

Mirjam Boelaars

Hierbij mijn boektitelgedicht... beetje van bovenaf gefotografeerd omdat de eerste titel bijna niet te lezen is vanwege de geknakte rug otstaan door veelvuldig herlezen!

Gesloten

 

Nieuwe inzendingen kunnen niet meer worden ingestuurd. Onze mailbox zit meer dan vol. Hartelijk dank iedereen voor het meedoen aan onze boektitelactie. We hebben jullie bijdragen met plezier gelezen. Aanstaande maandag maken we bekend wie het boek van Nina Katchadourian cadeau krijgt.

Zij is de geestelijk moeder van het fenomeen. Op haar website zijn nog veel meer voorbeelden te vinden van boektitelgedichten. Dankzij jullie heeft het Nederlands taalgebied nu ook een behoorlijke selectie. We beraden ons nog op een manier om alle inzendingen beschikbaar te maken. Daar horen jullie binnenkort meer over. Voor vragen zijn we altijd bereikbaar op boeken@vpro.nl