Op 18 mei is Anton Dautzenberg te gast op het Das Magazin Festival, om daar deel uit te maken van een leesclub. Lezers kunnen hem dan vragen stellen over zijn laatste roman. Maar ook als je er niet bij kunt zijn kun je hem vragen stellen, en wel hier…

Tijdens het Das Magazin Festival, een initatief van het gelijknamige literaire tijdschrift, zullen dertig schrijvers open huis houden. Lezers van hun boeken kunnen bij die gelegenheid rechtstreeks vragen aan de auteur of ze het ook allemaal echt hebben meengemaakt of hebben onttrokken aan de grote duim, of ze tevreden waren met de reacties of juist teleurgesteld, wat ze nu eigenlijk bedoelen, of dat dorpje ook echt bestaat en zo niet waar het dan op lijkt, of de auteur in kwestie ook een overheersende moeder had of vader met losse handen, et cetera. Elke vraag kan worden gesteld.

Anton Dautzenberg is op vrijdag 15 maart te gast in Brands met Boeken op Radio 1. Vanavond in datzelfde programma, bij deze gelegenheid gepresenteerd door Anton de Goede en met José Rentes de Carvalho als hoofdgast, wordt er opgeroepen om alvast vragen aan Anton Dautzenberg te stellen. En wij roepen hier op om volgende week te luisteren naar het gesprek met Dautzenberg.

Voor wie de roman Extra tijd van Dautzenberg nog niet heeft gelezen, hij was eind vorig jaar te gast bij Brands met Boeken. Op voorhand al vragen? Stel ze hieronder. Wij zorgen dat de antwoorden weer bij jou terecht komen.

 

Volgende week woensdag is Dautzenberg overigens te gast in het programma de Avonden, om te praten over zijn nieuwe boek Rafelranden van de moraal. Een novelle, belooft de titelpagina, maar daar zijn wij nog niet zo zeker van.