In 'de Boekenbijsluiter' iedere week een literair paardenmiddel tegen een alledaagse kwaal. Volg de voorschriften op, lees en genees. <BR><BR>Deze week een recept van Willem-Sjoerd van Vliet: 'Mindsploitation: asinine assignments for the online homework cheating industry' (2013) van Vernon Chatman.

1. Indicaties.

U heeft last van outsourceritus. Verschillende persoonlijke behoeftes heeft u uitbesteed aan mensen in India, zoals bijvoorbeeld het updaten van uw Facebookstatus of het bellen van uw moeder op haar verjaardag. Ook heeft u geregeld dat uw kinderen bij het slapengaan gebeld worden door een meneer die gebrekkig Nederlands spreekt. Hij leest uw kinderen precies tien minuten Pluk van de Petteflet voor, dan wordt de verbinding verbroken. U had natuurlijk liever gewild dat de stem van een sympathieke rapper zoals Ali B door de telefoon klinkt, maar u let op de kleintjes en dat siert u. 

2. Speciale waarschuwingen.

Mindsploitation van Vlumpy Custered is niet geschikt voor personen, met name studenten, die verlegen zitten om een goddelijke ingeving. Het lezen van dit boek zou ze op het idee kunnen brengen deze ingeving uit te besteden. Met name personen met een 'take home' examen zijn een verhoogde risicogroep. Schrijvers van begrafenistoespraken moeten bij gebruik hun huisarts raadplegen en mensen die bekend zijn met het werk Smerig gezwel wat je bent van A.H.J. Dautzenberg kunnen het beste beginnen met een hoge dosering.

3. Samenstelling.

http://www.ezessay.net/
http://www.proessaywriting.com/
http://www.superiorpapers.com/
http://www.e-z-university.com/
http://www.a1essays.com/
http://www.write4u.com.au/
http://essay-helper.com/
http://essaysollutions.net
http://studentsupport.com/
http://www.write4unow.com/
http://www.customwritings.com/
http://writingsharks.com/

4. Toepassing.

Mindsploitation van Vincent Chaman lezen op een toilet, het liefst een betegelde zodat het geluid van de lach enkele keren weerkaatst wordt. Outsourcing van het toedienen is ook mogelijk: kruip bij uw kinderen in bed en laat de meneer die gebrekkig Nederlands spreek dit boek van Varsh Charamba als een slaapverhaaltje voorlezen via de telefoon.

5. Mogelijke bijwerkingen.

De mogelijkheid bestaat dat u al uw geadresseerden uit uw junkmailfolder voor uw verjaardag uitnodigt. U moet niet vreemd opkijken wanneer ene Chicky Ri$kbaker van express-drugstore15@calgb.org op uw stoep staat met een cadeau dat uw libido vergroot.

6. Bewaarvoorschrift.

Mindsploitation van Vorgan Chuchuski in ieder geval gebruiken voor de eerstvolgende apocalyps. De THT-datum is outsourced aan random.org.

Kunstenaar en schrijver Willem Sjoerd van Vliet (1981) heeft een bulderende en aanstekende lach en dat is voor nu wel even genoeg zinnige informatie.