neem een jaarabonnement op de VPRO Gids

hoezo de VPRO Gids?

Vind je kiezen uit het enorme media-aanbod lastig? De VPRO Gids selecteert de beste tips en brengt die samen in een weekblad vol achtergrondverhalen, interviews, boek- en filmbesprekingen. Met dagelijks een uitgekiende selectie van films, series en documentaires. En elke week weer:

• columns van Esther Gerritsen, Arnon Grunberg en A.L. Snijders
• overzichtelijk kijk- en luistermenu
• interviews met wie er toe doen

Als je nu een abonnement op de VPRO Gids neemt, krijg je daarbij gratis de dvd De wereld van de Chinezen van Ruben Terlou cadeau.

Neem nu een abonnement op de VPRO Gids en vul het formulier op deze pagina in.

Wij wensen je alvast veel lees-, luister- en kijkplezier.

ja, ik neem de gids

Het formulier wordt geladen...

Algemene Voorwaarden
Door je aanmelding als gidsabonnee ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een VPRO Gids abonnement:

  • Het jaarabonnement geldt tot wederopzegging en kan na het eerste jaar worden stopgezet met een opzegtermijn van 4 weken via VPRO Publieksservice.
  • Voor de premiums geldt op = op
  • De VPRO gaat uit van de geldigheid van de opgegeven naam- en adresgegevens. Abonnees garanderen dat alle door hen verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over het vpro gidsabonnement kunnen verstuurd worden naar de VPRO via publieksservice@vpro.nl of  in een voldoende gefrankeerde envelop naar VPRO, Postbus 11, 1200 JC Hilversum. Je kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088-2058 888.

Persoonsgegevens en privacy
Uiteraard gaat de VPRO zorgvuldig met je gegevens om, in lijn met de wet- en regelgeving, en worden je gegevens alleen gebruikt in het kader van jouw abonnement.

Benieuwd naar onze privacyverklaring? Die vind je hier. Daarin staat ook informatie over het opvragen, inzien, laten corrigeren en verwijderen van de verwerkte persoonsgegevens.

Wil je de VPRO anders helpen?
Voor € 15,00 per jaar ben je lid van de VPRO.

Of je kunt een gift overmaken op IBAN nummer: NL91INGB0000250000 t.n.v. Omroepvereniging VPRO. Meer weten over schenken met belastingvoordeel of doneren? Kijk op VPRO Geven.