geef een jaarabonnement cadeau

De VPRO Gids selecteert de beste tips en brengt die samen in een weekblad vol achtergrondverhalen, interviews, boek- en filmbesprekingen. Een heilzaam cadeau voor iemand met keuzestress.

Liever wat minder uitgeven?
Kies dan voor een cadeau-abonnement van 5 maanden.

Door je aanmelding als gidsabonnee ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn o.a. van toepassing op een VPRO Gids abonnement:

  • Een abonnement geldt tot wederopzegging en kan na het eerste jaar worden stopgezet met een opzegtermijn van 4 weken via VPRO Publieksservice
  • Voor het premium geldt op = op
  • De VPRO gaat uit van de geldigheid van de opgegeven NAW-gegevens en/of emailadres. Abonnees garanderen dat alle door hen verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over het vpro gidsabonnement kunnen verstuurd worden naar de VPRO via publieksservice@vpro.nl,telefonisch via 088-2058 888 of via WhatsApp 06-53134489.

Persoonsgegevens en privacy
Uiteraard gaat de VPRO zorgvuldig met je gegevens om, in lijn met de wet- en regelgeving, en worden je gegevens alleen gebruikt in het kader van jouw abonnement.

Benieuwd naar onze privacyverklaring? Die vind je hier. Daarin staat ook informatie over het opvragen, inzien, laten corrigeren en verwijderen van de verwerkte persoonsgegevens.

Wil je de VPRO anders helpen?
Voor € 17,50 per jaar ben je lid van de VPRO.

Of je kunt een gift overmaken op IBAN nummer: NL91INGB0000250000 t.n.v. Omroepvereniging VPRO. Meer weten over schenken met belastingvoordeel of doneren? Kijk op VPRO Geven.