geef een jaarabonnement op de VPRO Gids cadeau

Het media-aanbod wordt steeds groter. De VPRO Gids vist de mooiste parels uit de zee. Een heilzaam cadeau voor iemand met keuzestress.

waardebon van 15 euro bij cadeau-abonnement van een jaar

Doe je een jaar abonnement cadeau? Dan ontvang  je tijdelijk een waardebon van 15 euro, voor de VPRO webwinkel. Profiteer nu of kies voor een cadeau-abonnement van 5 maanden met aantrekkelijke korting

Vragen?
Neem dan contact op met VPRO Publieksservice, telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op: 088 – 2058888 of per mail aan publieksservice@vpro.nl 

Algemene Voorwaarden
Door je aanmelding als gidsabonnee ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een VPRO Gids abonnement:

  • Het jaarabonnement geldt tot wederopzegging en kan na het eerste jaar worden stopgezet met een opzegtermijn van 4 weken via VPRO Publieksservice.
  • De VPRO gaat uit van de geldigheid van de opgegeven naam- en adresgegevens. Abonnees garanderen dat alle door hen verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over het VPRO Gidsabonnement kunnen verstuurd worden naar de VPRO via publieksservice@vpro.nl of  in een voldoende gefrankeerde envelop naar VPRO, Postbus 11, 1200 JC Hilversum. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088-2058 888.

Persoonsgegevens en privacy
Uiteraard gaat de VPRO zorgvuldig met je gegevens om, in lijn met de wet- en regelgeving, en worden je gegevens alleen gebruikt in het kader van je abonnement.

Benieuwd naar onze privacyverklaring? Die vind je hier. Daarin staat ook informatie over het opvragen, inzien, laten corrigeren en verwijderen van de verwerkte persoonsgegevens.

Wil je de VPRO anders helpen?
Voor € 15,00 per jaar ben je lid van de VPRO.

Of je kunt een gift overmaken op IBAN nummer: NL91INGB0000250000 t.n.v. Omroepvereniging VPRO. Meer weten over schenken met belastingvoordeel of doneren? Kijk op VPRO Geven.