kies je abonnement


Gaat kiezen in deze tijden van media-overvloed je prima af? Of laat je je toch graag gidsen? Probeer dan eens de VPRO Gids. Elke week weer met het beste uit het enorme media-aanbod, achtergrondverhalen, interviews, exclusieve artikelen, columns en boek- en filmbesprekingen.

ik wil een jaarabonnement voor 86,- met boek

ik wil 5 maanden voor 25,-*

*daarna 45,- per halfjaar

Bij je abonnement krijg je de VPRO Gids óók digitaal
Lekker bij de hand op computer, tablet of mobiel. Helemaal met de VPRO Gids-app die mobiel lezen nog makkelijker maakt.

Bij een jaarabonnement ontvang je het boek Kijkt u nog? van Arjen Fortuin t.w.v. 19,99.

Door je aanmelding als gidsabonnee ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn o.a. van toepassing op een VPRO Gids abonnement:

  • Een abonnement geldt tot wederopzegging en kan na het eerste jaar worden stopgezet met een opzegtermijn van 4 weken via VPRO Publieksservice
  • Voor het premium geldt op = op
  • De VPRO gaat uit van de geldigheid van de opgegeven NAW-gegevens en/of emailadres. Abonnees garanderen dat alle door hen verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over het vpro gidsabonnement kunnen verstuurd worden naar de VPRO via publieksservice@vpro.nl,telefonisch via 088-2058 888 of via WhatsApp 06-53134489.

Persoonsgegevens en privacy
Uiteraard gaat de VPRO zorgvuldig met je gegevens om, in lijn met de wet- en regelgeving, en worden je gegevens alleen gebruikt in het kader van jouw abonnement.

Benieuwd naar onze privacyverklaring? Die vind je hier. Daarin staat ook informatie over het opvragen, inzien, laten corrigeren en verwijderen van de verwerkte persoonsgegevens.