probeer de VPRO Gids met een proefabonnement

probeer nu 10 weken de VPRO Gids

Vind je kiezen uit het enorme media-aanbod lastig? De VPRO Gids selecteert de beste tips en brengt die samen in een weekblad vol achtergrondverhalen, interviews, boek- en filmbesprekingen. Met dagelijks een uitgekiende selectie van films, series en documentaires. En elke week weer:

• columns van Esther Gerritsen, Arnon Grunberg en A.L. Snijders
• overzichtelijk kijk- en luistermenu
• interviews met wie er toe doen

Neem een proefabonnement op de VPRO Gids: 10 weken voor maar 10 euro, zonder verdere verplichtingen. Vul op deze pagina het formulier in.

Alvast veel lees-, luister- en kijkgenot gewenst.

 

ja, ik neem een proefabonnement van 10 weken

Het formulier wordt geladen...

Algemene Voorwaarden
Door je aanmelding als gidsabonnee ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een VPRO Gids abonnement:

  • De VPRO gaat uit van de geldigheid van de opgegeven naam- en adresgegevens. Abonnees garanderen dat alle door hen verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over het gidsabonnement kunnen verstuurd worden naar de VPRO via publieksservice@vpro.nl of in een voldoende gefrankeerde envelop naar VPRO, Postbus 11, 1200 JC Hilversum. Je kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088-2058 888.

Persoonsgegevens en privacy
Uiteraard gaat de VPRO zorgvuldig met jouw gegevens om, in lijn met de wet- en regelgeving, en worden je gegevens alleen gebruikt in het kader van jouw abonnement.

Benieuwd naar onze privacyverklaring? Die vind je hier. Daarin staat ook informatie over het opvragen, inzien, laten corrigeren en verwijderen van de verwerkte persoonsgegevens.

Wil je de VPRO anders helpen?
Voor € 15,00 per jaar ben je lid van de VPRO.

Of je kunt een gift overmaken op IBAN nummer: NL91INGB0000250000 t.n.v. Omroepvereniging VPRO. Meer weten over schenken met belastingvoordeel of doneren? Kijk op VPRO Geven.